Vi Levererar till Nyköping

Hinderbana, Hoppborg och andra roliga aktiviteter till ditt evenemang.

Luftlek bygger stora event över hela Sverige!

i Nyköping har vi tidigare byggt event och vi hjälper er gärna igen!

Luftlek har en stolt tradition av att skapa oförglömliga evenemang genom hela Sverige. Vårt huvudfokus ligger på hoppborgar och olika roliga aktiviteter som garanterar ett minnesvärt och säkert event.

Ett bra exempel är vårt arbete i Nyköping. Där har vi tidigare arrangerat lyckade event och ser fram emot att återigen leverera spännande upplevelser. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar anpassade till varje specifikt evenemang. Vi skapar minnesvärde event ni kan lita på!

Vi hjälper dig!

Om du vill ha hjälp att välja rätt evenemang eller skräddarsy ditt eget. Ring oss, så hittar vi på något kul ihop!

[email protected]

Hyr Hinderbana i Nyköping

Vi levererar Hinderbana till Nyköping.

En aktivitet som har blivit närapå självskriven på barn och ungdomsevent är uppblåsbara hinderbanor i olika format. Anledningen till deras popularitet är att de är så mångsidiga och för att dem på ett säkert sätt med bra genomströmning sväljer många barn samtidigt.

Läs mer om Våra Hinderbanor

Hyr Hoppborg i Nyköping

Vi levererar Hoppborg till Nyköping.

Föreställ dig ljudet av skratt fyllande luften när barnen studsar omkring i Luftleks hoppborgar! Våra kvalitetssäkrade och färgstarka hoppborgar erbjuder inte bara otrolig lekglädje, de utlovar även timmar av säker fysisk aktivitet. Med Luftlek, blir varje tillfälle en minnesvärd fest! Kombinera roligt och säkert lek med fantasins gränslösa rymd – upptäck magin med våra hoppborgar idag. Låt oss ta ert event till en högre nivå!

Se alla våra Hoppborgar